joi, 23 iulie 2020

Zen Magazin

"



Traim intr-o societate de consum de resurse materiale, financiare si de “consum energetic”. Ne este greu sa ne detasam, sa ne relaxam. Avem senzatia ca putem ingramadi totul intr-un sac - planificari, diverse sarcini cotidiene, intalniri. Dupa ce le-am indesat bine, ne spunem multumiti: “Ce eficienti am fost! “.

Simptomele acestor programe sunt oboseala mentala si fizica, iritabilitatea, defocusarea.

De fapt, uitam de esenta vietii, de capacitatea noastra de a simti. Fara simtire suntem niste roboti, iar mai tarziu vom avea senzatia ca vietile noastre sunt neimplinite si fara sens. Mai ales vom ramane fara acea seva, pe care o mai numim vitalitate.

Oamenii cu o vitalitate mai mare se bucura de o sanatate mai buna, iau decizii mai bune, rezolva problemele mai eficient si reusesc sa cultive relatii de o mai buna calitate.

Putem sa invatam cum sa ne modificam stilul de viata, alegerile pe care trebuie sa le luam zilnic, convingerile si influentele celor din jur astfel incat sa devenim constienti de lucrurile care ne fac bine, ne aduc frumusete interioara, bucurie si vitalitate, ne ajuta la echilibrul nostru interior si la armonie.

ZEN Magazin te invita sa descoperi mai multe despre ce inseamna starea de armonie interioara.

Daca iti place ZEN Magazin, te invitam si in grupul nostru pe facebook.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu