luni, 24 august 2020

O zi asa cum vrei tu sa fie

 





Dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit, cat inca esti in pat, creierul este inca in starea Alpha. Este o stare profunda in care poti sa iti stabilesti intentiile pentru intreaga zi - urmeaza sa ai o zi asa cum vrei tu sa fie, vei avea succes in ce iti propui sa faci, vei ajunge la timp la birou sau la intalnire, vei fi zen toata ziua.

Urmatorul segment de timp, este atunci cand te ridici din pat. Acum ar fi momentul potrivit in care sa proiectezi ca vei fi eficienta si productiva. Daca trebuie sa te intalnesti cu o persoana pe care nu o placi, atunci in drum spre o intalnire poti sa te imaginezi ca te vei simti bine si ca totul se va derula asa cum vrei tu sa fie. La inceput ti se pare mai greu de imaginat ca se poate, dar incearca sa realizezi un scenariu asa cum iti doresti tu sa se intample.

Atunci cand simti claritate, control si entuziasm, atragi situatii fericite. La fel se intampla si atunci cand te vei simti iubita sau prospera, pot apare sincronicitati  la care nu te astepti.

Totul este sa identifici ce iti doresti si sa iti proiectezi dorinta intr-un anumit moment de timp. Daca lucrezi in acest mod, poti sa influentezi derularea evenimentelor pe parcursul zilei,  poti sa iti schimbi gandurile (vibratia) sau starea emotionala.

Exercitiu de directionarea intentiei cand vrei sa te simti bine

Atunci cand esti trista sau stresata,  focalizeaza-ti mintea  la o experienta in care te simti bine si relaxata, astfel lasi in urma experienta prezenta si iti schimbi vibratia. Detaliaza in gand cat de bine te simteai, retraieste cu multe detalii experienta respectiva. Vei deveni constienta de gandurile pozitive care apar in minte si starea de bine apare. Daca reusesti sa iti faci un obicei din aceasta tehnica, atunci iti vei cultiva puterea mentala.

 

In incheiere, daca v-a placut aceasta tehnica de a va crea diverse momente din zi prin diferite scenarii, puteti sa incercati sa va creati si viitorul. Ramtha, in cartea sa, "Gladiatorii mintii din viitor", spune ca "timpul exista in capul vostru. Atunci cand va uitati inapoi la viata voastra in acest an trecut, unde va duceti ca sursa de informatii? In memoria voastra. Ce stiti acum, nu stiati atunci. Daca va uitati inapoi la "atunci" - care e acum, dar era atunci - nu stiati ce stiti acum."

In continuare, Ramtha ne invata sa acceptam ca "suntem creatorii realitatii" si putem sa experimentam ca "am trait deja sfarsitul anului urmator" astfel:

"Scoateti o foaie de hartie, si aceasta foaie o sa vreti sa o pastrati. E un jurnal al calatoriei voastre. Vreau sa va aduceti aminte tot ce vi s-a intamplat anul viitor. Vreau sa va aduceti aminte ce v-a facut sa va schimbati si in ce anume v-ati schimbat; si tineti minte, acesta e sfarsitul anului viitor....Si tot ce vreau sa faceti este sa o scrieti, indiferent ce va apare in aceasta viziune."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu