miercuri, 12 august 2020

Yoga Frumusetii



Adevarata frumusete vine din fiinta noastra interioara, nu este legata numai de aspectul exterior. Yoga frumusetii consta in pastrarea potentialului de frumusete care provine din nivelul de energie, vitalitate si sanatate pe care il avem. De aceea, oricat de agitata sau ocupata ar fi viata noastra, trebuie sa gasim ritmuri si obiceiuri care sa ne echilibreze si sa ne armonizeze in interiorul nostru.

Daca dorim sa deblocam nivelul de energie, vitalitate si sanatate, trebuie sa tinem cont de:

Nutritie – corpul, pielea, parul, sunt influentate de alimentatie. Fiecare aliment are un efect alcalin sau acid asupra organismului, iar PH-ul corpului are un impact asupra frumusetii. Yoga frumusetii ne invata cum sa avem o dieta alcalina care sa mentina corpul tonifiat, pielea mai luminoasa si parul stralucitor. O dieta acida duce la pierderea mineralelor , ceea ce se vede intr-o piele crapata sau o imbatranire prematura.

Somnul – ajuta la eliminarea stresului si la o digestie mai buna. Somnul stimuleaza secretia hormonului de crestere din organism. Totodata un somn regulat imbunatateste imunitatea si mentine greutatea ideala a corpului. Este important sa reusim sa respectam un program stabil de somn pentru nivelul de energie si vitalitate optim. Corpul ne va fi recunoscutor.

Alinierea cu natura – ajuta la pastrarea potentialului de frumusete prin respectarea obiceiurilor care vin in concordanta cu bioritmul,  cu anotimpurile sau cu ciclurile lunare. Fiinta noastra este formata din minte, suflet si corp, toate acestea trebuie sa fie in echilibru cu natura si ritmurile ei energetice. 

Miscarea – este necesara pentru a avea un tonus bun si gratie naturala. In ceea ce priveste potentialul de frumusete, Yoga face diferenta prin practicarea tehnicilor de respiratii, de relaxare si a asanelor pentru intarirea corpului energetic sau aura, si detoxifiere. 

Frumusetea Spirituala – inseamna cunoasterea si iubirea de sine si duce la sporirea magnetismului fiintei. Frumusetea interioara este cea mai valoroasa frumusete. Reflecteaza la lumea din jurul tau! Mediteaza! Asa vei ajunge la adevaratul potential de frumusete al sufletului. Totul va fi mai frumos cand armonia vine din interior.




Vrei sa incepi un program personalizat? Inscrie-te la Workshops

Fa-ti o programare la telefon 0767948273 sau scrie-ne pe mail tudor.cornel.iosub@gmail.com

Sunt Tudor Iosub, un cunoscut si pasionat terapeut holistic acreditat si instructor yoga. Pe langa acestea,  detin si alte pregatiri: EFT, Metoda Silva, Nutritie, Qi Gong, Hipnoza, Fosfenism.


ki-harmonylife.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu