joi, 24 septembrie 2020

Schimbarile climatice si efectele ei asupra vietii. Medicina bio-informationala

 Din pacate, nu exista nici o teorie contradictorie care sa nege ca in ultimii ani clima s-a schimbat radical, o incalzire globala se manifesta pe intreg globul. Dupa un studiu publicat in 2007 (Weltklimarates-IPPC) au crescut temperaturile in medie cu 0,95 Grad Celsius in Europa, concentratia de CO2 in atmosfera a crescut de la 290 ppm (parts per milion)la aproape 400 ppm, si nivelul marilor cu aproximativ 10-20 cm. Sigur clima pamantului nu a fost si nu va fi niciodata constanta, ci este in permanenta schimbare. La aceasta schimbare participa: soarele, gheata, zapada, microorganismele, plantele, animalele . 

O data cu inceputurile industrializarii  acest fenomen este mereu in crestere. Raspandirea bolilor de la animale la om sau de la om la om, cat si cronicizarea multor probleme de sanatate sunt efectele care apar in timp. 

Cei mai vizati sunt persoanele in varsta , datorita faptului ca ei sunt si cei care din punct de vedere fizic sunt mai vulnerabili. 

Bolile infectioase vor fi in crestere  si transmisibile nu numai de la animal la om, ci si de la om la om. 

Cu cat iernile sunt mai blande cu atat mai favorabil va fi pentru vectorii transmitatorii sa se obisnuiasca si sa supravietuiasca mai mult. 

Institutul de Virologie din Germania(RKI-Robert Koh Institut) spunea deja in anul 2007 , dupa o iarna blanda ca virusul-Hanta, a fost mult in crestere. 

Ceea ce traim acum prin Coronavirus, Covid-19, ne arata inca o data cu aspra claritate ca modificarile rasante ale climei sunt foarte nocive pentru viata pe pamant. 

Virusii, indiferent de denumirea lor, se obisnuiesc si devin extrem de contagiosi, producand in masa diferite afectiuni care se pot manifesta ca: alergii, febra, dureri de cap, problem respiratorii, dureri abdominale, etc.

Cresterea masiva a turismului sustine raspandirea multor boli transmise, de exemplu de “muscatigrului”, care transmite virusul Chikungunya. 

Apa potabila devine, de asemenea purtatoare, de bacterii nesanatoase, ca escheria coli, feneomen ce se produce datorita uscarii pamantului, dupa care se formeaza crapaturi , si respectivele bacterii pot patrunde adanc pana la apa potabila. 

Scriu acest articol pentru raspandirea constientizarii ca fiecare dintre noi trebuie sa stie ca este raspunzator de aceste modificari climatice, cat si pentru sanatatea lui. 

Sanatatea este un bun de care trebuie sa avem grija in permanenta.

Poate ca perioada “izolarii” pe care am trait-o cu totii in aceasta primavara ne-a aratat ca se poate si cu mai putin.

Medicina bio-informationala vine in sprijinul omului modern de astazi si il ajuta fara medicamente, fara durere, sa-si regleze mereu echilibrul energetic. 





Inteligenta corpului uman este asemanatoare unui computer biologic, care trebuie din cand in cand sa fie resetat.

Timpul in care totul se trata cu medicamente a trecut, omul constient de astazi este si un om informat si alege ce e mai bine pentru el.
A trata cauza si corpul in totalitate (trup, spirit si suflet) este o necesitate evidentiata in zilele noastre pregnant. 

Omul are nevoie de o terapii energetice personalizate, conform potentialului lui energetic ca sa isi regleze echilibrul energetic.

Informatia a fost mai intai in univers, de aici a inceput totul. In organismul nostru celulele comunica energetic intre ele prin asa numitii ”fotoni”, si sunt prezente la activitatea organului si sunt mereu in actualitate cu starea de sanatate. 

Diagnosticarea energetica se face prin corpul energetic, care inconjoara corpul material. Reglarea informatiei energetice in corp, poate intrerupe un fenomen de autodistrugere, si o resetare noua a organului bolnav.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul dermavital-med.ro sau la telefon  0721 876 398 sau 021 322 40 04.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu